Creveți în unt de mărar

Creveți în unt de mărar
Creveții în unt de mărar necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. O porție conține 94 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți mărar, unt, șalotă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Creveți În Unt De Mărar, Creveți prăjiți cu mărar, și Castravete-Mărar Creveți Dip.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F cu suportul în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați pâinea în dreptunghiuri de 24 (2 pe 1 inch), apoi coaceți într-o tigaie cu 4 fețe, rotind o dată sau de două ori, până devin aurii, 8 până la 10 minute. (Lăsați cuptorul pornit.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Transferați într-un raft pentru a se răci.
4
Condimentați creveții cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper. Puneți împreună unt, mărar, șalotă și 1/4 linguriță fiecare de sare și piper. Puneți o bucată de unt de mărar în fiecare ramekin, apoi puneți ramekins în tigaie. Aranjați 2 creveți, cu cozile în sus și orientate unul spre celălalt, în fiecare ramekin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Întindeți untul de mărar rămas în ramekins și coaceți până când creveții sunt doar fierți, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Se servește cu pâine prăjită.
1
* Toasturile pot fi făcute cu 1 zi înainte și păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei.* Ramekins poate fi asamblat cu 1 zi înainte și răcit. Aduceți la temperatura camerei înainte de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Scarpetta Pinot Grigio. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Scarpetta Pinot Grigio
Scarpetta Pinot Grigio
Culoare paie deschisă, cu doar un indiciu de somon. Arome atât de fructe de piatră, cât și de pepene galben. Arătând capacitatea lui Pinot Grigio de a fi ușor pe picioare, dar complex. Pepene galben și fructe de piatră cu minerale și corp mediu. Pinot Grigio are o gamă atât de mare. Minunat de unul singur ca aperitivo, cu pește ușor la grătar precum sashimi, pesce crudo sau ceviche.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista