CREVEȚI ÎN SOS DE USTUROI (CAMARONES AL AJILLO)
Creveți în sos de usturoi (CAMARONES al AJILLO) este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,84 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 219 calorii. 237 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pătrunjel, căței de usturoi, creveți și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Camarones al Ajillo (creveți cu usturoi), Gambas al Ajillo (creveți cu usturoi), și Gambas al Ajillo / creveți cu usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare și grea, încălziți untul și uleiul de măsline la foc mic.
Adăugați usturoiul, fulgii de ardei roșu, sarea și piperul negru și gătiți aproximativ 4 minute, amestecând ocazional, până când usturoiul este fraged, dar nu se rumeneste.Creșteți căldura la mediu și adăugați creveții și saut-ul, întorcând creveții o dată cu clești, până când creveții sunt doar fierți, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Adăugați pătrunjelul și gătiți încă 2 minute. Folosind clești, scoateți creveții din tigaie, turnați sosul peste creveți, garnisiți cu pătrunjel și serviți imediat.