Creveți în sos de usturoi (CAMARONES al AJILLO) este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,84 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 219 calorii. 237 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pătrunjel, căței de usturoi, creveți și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Camarones al Ajillo (creveți cu usturoi), Gambas al Ajillo (creveți cu usturoi), și Gambas al Ajillo / creveți cu usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare și grea, încălziți untul și uleiul de măsline la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați usturoiul, fulgii de ardei roșu, sarea și piperul negru și gătiți aproximativ 4 minute, amestecând ocazional, până când usturoiul este fraged, dar nu se rumeneste.Creșteți căldura la mediu și adăugați creveții și saut-ul, întorcând creveții o dată cu clești, până când creveții sunt doar fierți, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
3
Adăugați pătrunjelul și gătiți încă 2 minute. Folosind clești, scoateți creveții din tigaie, turnați sosul peste creveți, garnisiți cu pătrunjel și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Gifft de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.