Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, primar și pescatarian rețete în cutia de rețete, creveții în ierburi ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $5.07 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 47G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 324 calorii. Mergeți la magazin și ridicați unt, chervil, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Creveți cu porumb și ierburi, Creveți la grătar cu unt și ierburi, și Paste din grâu integral cu creveți și ierburi.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, gătiți creveții în ulei timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Creveți
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut mai mult. Se amestecă roșiile și condimentele. Gatiti 3-5 minute mai mult sau pana cand crevetii devin roz. Se amestecă untul până se topește.
Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Miguel Torres las Mulas Sauvignon Blanc Reserva cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Miguel Torres Las Mulas Sauvignon Blanc Reserva
Galben pal cu arome care amintesc de fructele tropicale coapte cu note de citrice. Palat mătăsos, cu o structură acidă bună și un postgust lung. Asociați cu pește la cuptor sau la grătar sau preparate din pește cu sosuri delicate.