Creveți Versailles

Creveți Versailles
Creveți Versailles este un pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $ 4.38 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 506 calorii, 43G de proteine, și 32g de grăsime per portie. 26 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de cremă de brânză, ceapă verde, margarină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 68%. Rețete similare includ Chateau De Versailles și tort de trandafiri pentru Marie-Antoinette, Creveți 2 moduri: sos de soia-creveți la grătar cu salată de spanac și Scampi în stil nou, și Omletă de creveți / ouă prăjite cu ceapă roșie și Rețetă de creveți.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul pentru a fierbe. Ungeți ușor un vas de copt de 1 până la 1 1/2 litru.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-o tigaie mare la foc mediu, topiți 3 linguri de margarină și sotati ceapa verde. Aruncați creveții și sotati până la roz, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Îndepărtați creveții cu lingura cu fante și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4
Adăugați cremă de brânză și lapte în tigaie, amestecând constant până se topește brânza. Se amestecă brânza elvețiană, vinul, creveții fierți și ardeiul roșu. Gatiti pana cand toata branza este topita si crevetii sunt incalziti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Se toarnă amestecul în vasul de copt pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Combinați firimiturile de pâine și 2 linguri de margarină topită, presărați peste amestecul de creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
7
Se fierbe timp de 1 până la 2 minute sau până se rumenesc.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate14
Revista