Creveți Tandoori
Creveți Tandoori este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 113 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de suc de lămâie, ghimbir, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 40 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Rețetă De Creveți Tandoori, Creveți Satay (creveți/creveți cu sos picant de arahide), și Creveți prăjiți (creveți de apă dulce)/??? pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: 4 frigarui din metal sau lemn care au fost inmuiate
Bateți împreună sucul de lămâie, usturoiul și ghimbirul.
Așezați creveții într-un vas de copt superficial și acoperiți cu marinata.
Lăsați să stea 15 minute.
Scurgeți și uscați creveții.
Se amestecă toate ingredientele.
Așezați creveții înapoi în vasul de copt și acoperiți cu marinata. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider timp de 1 oră. Filetați 4 creveți pe o frigăruie și grătați timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat, persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite de duzină...sau zeci.