Creveți Scampi cu cuscus Pesto

Creveți Scampi cu cuscus Pesto
Creveții Scampi cu cuscus Pesto ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 605 calorii, 35g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.5 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, suc de lămâie, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi cuscusul, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Mango Cu Cuscus ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 79 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Creveți Scampi peste cuscus Pesto, Scampi de creveți cu cuscus de lămâie, și Masă de 30 de Minute / / Scampi de creveți ușori cu Pesto de Kale / / fără Gluten și lactate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
În vasul unui robot de bucătărie pulsează împreună frunzele de busuioc, 1 lingură de usturoi, nucile și parmezanul. Cu robotul de bucătărie în funcțiune, stropiți încet în 1/3 cană de ulei și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
ParmezanParmezan
NuciNuci
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
3
Într-o cratiță medie la foc mediu-mare, aduceți la fierbere 2 căni de apă și 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se scoate de pe foc, se amestecă cuscusul, se acoperă și se lasă să stea 5 minute sau în timp ce gătiți creveții. (Rezervați 1 cană de cuscus pentru Runda 2 rețetă roșii umplute cu cuscus.) Când sunteți gata să serviți, amestecați jumătate din pesto de busuioc în cuscus. (Rezervați pesto-ul de busuioc rămas pentru Bruschetta de creveți cu rețetă rotundă 2.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesto De BusuiocPesto De Busuioc
CuscusCuscus
TomateTomate
CrevețiCreveți
5
Încălziți restul de 1 lingură de ulei de canola în tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați restul de 1 lingură de usturoi și fulgi de ardei roșu și gătiți timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
UsturoiUsturoi
7
Adăugați bulionul și sucul de lămâie și gătiți până când bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
BulionBulion
8
Se adaugă creveții, se condimentează cu sare și piper, după gust, se amestecă bine. Gatiti pana cand crevetii devin roz si sunt gatiti, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CrevețiCreveți
9
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați pătrunjelul. (Rezervă 10 creveți pentru Runda 2 reteta Bruschetta creveți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Transferați cuscusul într-un platou de servire. Puneți creveții și sosul peste cuscus și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
CrevețiCreveți
SosSos

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Thrive Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Revista