Creveți Satay
Creveți Satay este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 16 calorii. Pentru 3 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de pastă de condimente, suc de lămâie, pastă de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Satay de pui și creveți, Frigarui de legume (sau creveți) Satay, și Creveți la grătar Satay cu piersici și Bok Choy.
Instrucțiuni
Amestecați pasta de condimente, pasta de roșii și sucul de lămâie. Înveliți creveții cu amestec.
Așezați 2 sau 3 creveți plat, paralel unul cu celălalt și rulați 2 frigarui la aproximativ 1 inch distanță prin Centrul creveților. Repetați pentru a frigărui creveții rămași.
Așezați creveții pe un grătar ușor uleiat peste cărbuni fierbinți sau la foc mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde). Gătiti, întorcându-vă ocazional, până când creveții sunt opaci, dar cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiate la test), 5 până la 6 minute.
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.