Creveți răsfățați cu Risotto de porumb și sparanghel

Rețeta creveți Coddled cu Risotto de porumb și sparanghel este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $3.53 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 385 calorii, 29G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Un amestec de arpagic plus arpagic lung, unt, stoc de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Risotto de creveți și sparanghel, Risotto cu creveți și sparanghel, și Risotto Lemony cu sparanghel și creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 1 lingură de unt într-o cratiță mică.
Adăugați porumbul, 3/4 cană de bulion de pui, orezul și savurosul de vară și condimentați cu sare și piper. Acoperiți și gătiți la foc moderat timp de 4 minute.
Adăugați sparanghelul și gătiți până când orezul este fraged, aproximativ 8 minute.
Adăugați 2 linguri de smântână grea și gătiți la foc mare până când amestecul începe să se țină împreună, aproximativ 1 minut. Mound "risotto" în centrul de plăci sau un platou și să păstreze cald.
Între timp, într-o cratiță medie, încălziți restul de 1/4 cană de stoc, 1/4 cană de smântână grea, 1 lingură de unt și condimentul Old Bay la foc mic timp de aproximativ 1 minut. Se condimentează cu sare și piper.
Adăugați creveții, acoperiți și gătiți timp de 3 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați creveții pe farfurii cu risotto. Aduceți lichidul rămas în tigaie la fierbere și gătiți până se îngroașă ușor, aproximativ 1 minut.
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați arpagicul tocat.
Se toarnă lichidul de gătit redus peste creveți, se ornează cu arpagicul lung și se servește imediat.