Creveți prăjiți cu sos picant de portocale

Creveții prăjiți cu sos picant de portocale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.85 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 295 calorii, 36g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați creveți, miere, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Creveții și varza se prăjesc într-un sos picant de portocale asiatice, Amestecați creveții prăjiți într – un sos picant de nucă de cocos-și nu uitați de Kale, și Creveți prăjiți picant.
Instrucțiuni
Puneți creveții într-un castron mediu.
Se presară cu amidon de porumb; aruncați bine pentru a acoperi. Pune deoparte.
Combinați sucul, sosul de soia, mierea, oțetul și pasta de chile, amestecând cu un tel; pus deoparte.
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ghimbir tocat și usturoi în tigaie; se amestecă timp de 15 secunde sau până se parfumează.
Adăugați amestecul de creveți; se amestecă timp de 3 minute.
Adăugați amestecul de suc și ceapa; gatiti 2 minute sau pana cand sosul se ingroasa si crevetii sunt gata, amestecand frecvent.
Notă de vin: creveții prăjiți cu sos picant de portocale au nevoie de un vin cu multe fructe îndrăznețe pentru a se ridica împotriva "pumnului" de ardei iute, ghimbir și usturoi. Alegerea mea preferată, ros, poate fi convențională, dar așteptați până când veți gusta una bună. Ross sunt fructe (ca multe vinuri roșii), dar răcoroase și răcoritoare (ca un alb). Încercați Marqus de Cceras Ros 2006 din Rioja, Spania. Este o fura la $ - Karen MacNeil
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.