Creveți Pili Pili

Creveți Pili Pili
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții Pili Pili. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 4 și costă $3.78 pe portie. O porție conține 365 calorii, 30g de proteine, și 25g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați creveți cu coajă, ardei iute Thailandezi, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui peri peri (Piri piri, pili pili), Creveți 2 moduri: sos de soia-creveți la grătar cu salată de spanac și Scampi în stil nou, și Omletă de creveți / ouă prăjite cu ceapă roșie și Rețetă de creveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cu foarfece de bucătărie, tăiați spatele fiecărei cochilii de creveți, păstrând cojile intacte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2
Îndepărtați venele intestinale întunecate, apoi filetați creveții pe 4 frigarui metalice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
3
Într-o tigaie medie, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați ardeii iute Thailandezi, usturoiul, ghimbirul, ardeiul gras roșu, chimenul măcinat și boia afumată și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când sunt parfumate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
Chimen MăcinatChimen Măcinat
Thai ChiliThai Chili
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
5
Transferați amestecul într-un mini robot de bucătărie, adăugați sucul de lămâie și piureul. Se amestecă coriandrul și se condimentează untul condimentat cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
6
Aprinde un grătar. Condimentați creveții cu sare și piper, atât în afara cochiliei, cât și în interiorul spatelui tăiat. Grătiți creveții la foc mare, ungând cu untul aromat și rotind des, până când sunt gătite, aproximativ 2 1/2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt AromatUnt Aromat
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Întindeți untul rămas pe creveți și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista