Creveți Paprika Cu Salsa Portocalie Și Avocado

Paprika creveți cu portocaliu & Avocado Salsan este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian felul principal. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 260 calorii, 17g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Un amestec de creveți, chimen măcinat, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma avocado, puteți urma acest fel principal cu mousse de avocado cu ciocolată / mousse de avocado cu ciocolată neagră rapidă ca desert. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Paprika creveți la grătar cu ulei de măsline cartofi Violet Pentru bebeluși, ceapă murată și Salsa verde în stil Italian, Paprikan și coriandru frecat fripturi cu Salsa portocaliu-coriandru, și Salsa De Portocale Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cuptor, poziționați un raft la 4 inci de broiler și încălziți broilerul la mare.
Segmentați portocalele: tăiați capetele de pe una dintre portocale cu un cuțit mic și ascuțit. Așezați portocala pe unul dintre capetele sale tăiate și tăiați pielea în benzi, tăind sub miezul alb amar. Lucrând peste un castron mic, tăiați segmentele portocalii libere de mambrane, lăsând fiecare segment să cadă în castron pe măsură ce mergeți. Strângeți orice suc rămas din membrane în vas. Repetați cu cealaltă portocală.
Tăiați toate segmentele portocalii în jumătate transversal și readuceți-le în castron.
Adăugați 2 Tbs. din uleiul de măsline, 3/4 linguriță. sare, avocado, scallions și suc de lămâie la portocale și aruncați ușor pentru a combina.
Combinați restul de 3 Tbs. din ulei, 1 linguriță. sare, boia de ardei, chimen și Tabasco într-un castron mediu; se amestecă bine.
Adăugați creveții, aruncând în strat. Aranjați creveții pe o foaie de copt căptușită cu folie. Se fierbe până când creveții sunt opaci și fierți, aproximativ 4 minute.
Serviți creveții cu salsa. Această rețetă apare înproaspăt Vol. 3, o colecție de peste 75 de rețete preferate de gătit Fine folosind cele mai bune produse de primăvară și vară.
Comandă Fresh Vol. 3 astăzi!
pe baza a șase porții, calorii
25, Grăsimi Mononesaturate
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
10, Grăsimi Polinesaturate