Creveți Palermo
Nevoie de un FODMAP prietenos și pescatarian curs principal? Creveții Palermo ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 5,12 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 44G de grăsime, și un total de 656 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați garnitura: pătrunjel, roșii de prune, creveți și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, care este solid. Încercați Salsa Palermitana (Sos În Stil Palermo), Creveți 2 moduri: sos de soia-creveți la grătar cu salată de spanac și Scampi în stil nou, și Hawaiian Camion Creveți Speciale (Usturoi Lamaie Unt Creveți) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente; lingurați uniform în 4 (1 1/2 cană) vase individuale de copt ușor unse. Pune deoparte.
Cojiți creveții și devein, dacă doriți.
Combinați amestecul de copt și condimentul Cajun. Creveți de dragare în amestec.
Topiți 1 1/2 linguri de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu; adăugați jumătate de creveți și gătiți, amestecând constant, 3 până la 5 minute sau doar până când creveții devin roz. Repetați cu restul de 1 1/2 linguri unt și creveți.
Puneți creveții uniform peste amestecul de roșii.
Se presară uniform cu brânză.
Se fierbe 5 inci de la căldură 3 minute sau până când brânza este topită și ușor rumenită.
Notă: rețeta poate fi preparată și într - un vas de copt ușor uns de 11 x 7 inci. Reduceți pansamentul la 1/4 cană și brânza la 1 1/2 căni.
Coaceți la 425 timp de 5 până la 8 minute sau până când brânza este topită și ușor rumenită. Doar în scopuri de testare, am folosit Bisquick all-purpose baking mix și condimentul Cajun al lui McCormick.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.