Creveți Oregano La Grătar

Creveții Oregano la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 454 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.69 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, oregano, orzo și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Creveți la grătar cu Oregano și lămâie, Creveți Jumbo La Grătar Cu Lămâie Și Oregano, și Pui la grătar cu vinetă prăjită cu usturoi-Oregano și cartofi la grătar.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul pentru gătit la căldură directă pe cărbune mediu-fierbinte (căldură medie-mare pentru gaz); vezi procedura de grătar.
Se amestecă împreună ulei, oregano și 3/4 linguriță fiecare de sare și piper într-un castron.
Tăiați ceapa pe lungime în pene de 3/4 inci și straturi separate. Aruncați creveții și ceapa cu amestec de ulei, apoi filetați 6 creveți pe fiecare frigăruie, alternând cu straturi unice de ceapă.
Creveți la grătar, acoperiți numai dacă folosiți un grătar pe gaz, rotind o dată, până când sunt gătite, 3 până la 4 minute în total.
Creveții pot fi gătiți într-o tigaie fierbinte, ușor unsă, mare (cu 2 arzătoare), aproximativ 6 minute.
Per porție: 173 calorii, 14G grăsimi (2g saturate), 64mg colesterol, 499mg sodiu, 3g Carbohidrați, 1g fibre, 9G proteine
Vezi analiza completă a datelor nutriționale a acestei rețete "
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ziobaffan organic Pinot Grigio. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio