Creveți murați cu fenicul
Creveți murate cu fenicul este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 142 calorii. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, sucul de lămâie, oțetul de vin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fenicul Murat, Ume Fenicul Murat, și Salată De Citrice De Fenicul Murat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați bulbul de fenicul subțire, rezervând frunze. Tăiați frunzele la egal cu 1 lingură. Umpleți un castron mare la jumătate cu gheață și apă.
Aduceți 1 Lingură. sare kosher și 2 qt. apă la fierbere într-un cuptor olandez la foc mare.
Se ia de pe foc; adăugați creveți și lăsați să stea, amestecând o dată, 1 minut sau doar până când creveții devin roz.
Transferați creveții în apă cu gheață, folosind o lingură pliată. Rezervați 2 căni de lichid fierbinte de gătit într-un bol mediu.
Lăsați creveții să stea 10 minute, amestecând o dată.
Transferați creveții pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie, rezervând apă cu gheață în castron.
Bateți sucul de lămâie și următoarele 4 ingrediente în lichidul de gătit fierbinte rezervat până când sarea și zahărul se dizolvă.
Așezați vasul în apă cu gheață rezervată și amestecați amestecul de suc de lămâie până se răcește la temperatura camerei (aproximativ 10 minute).
Îndepărtați amestecul de suc de lămâie din apa cu gheață; aruncați apa cu gheață, rezervând vasul răcit pentru creveți. Se amestecă împreună ceapa, feliile de fenicul, frunzele de fenicul tocate și creveții în bolul răcit.
Se toarnă amestecul de suc de lămâie răcit peste amestecul de creveți. Acoperiți și răciți 1 oră până la 2 zile.
Se servește cu o lingură pliată.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.