Creveți Miso La Grătar
Creveții Miso la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 395 calorii, 25g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Pentru $3.53 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați miso, suc de lămâie, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Creveți Jumbo la grătar cu unt Kimchi-Miso, Miso-Creveți Po ' Băieți, și Miso Unt Creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie pentru grătar. Într-un castron, bateți 2 linguri de suc de lămâie cu miso, ulei vegetal, ghimbir, usturoi și zahăr brun.
Adăugați creveții și aruncați pentru a acoperi. Infilați creveții și scallions pe opt frigarui de 8 inci.
Grătiți creveții la foc moderat, rotind o dată, până când sunt ușor carbonizați și fierți, aproximativ 5 minute.
Într-un castron mic, bateți maioneza cu sambal oelek și restul de 1 lingură de suc de lămâie.
Serviți creveții cu maioneza sambal.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca prospera Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio