Creveți la grătar înflăcărați cu Gazpacho de miere
Creveții la grătar aprinși cu Gazpacho de miere sunt un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 337 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.76 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați chile thailandeze, fulgi de chile, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 245 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Creveți la grătar cu Lemongrass aprins-Chile Sambal, Creveți Chili la grătar cu Salsa de miere de piersici, și Gazpacho De Creveți La Grătar.
Instrucțiuni
1
Tăiați coaja de miere și carnea verde închis aproape de coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene Galben
Carne De Vită
2
Tăiați mierea în bucăți de 1 inch. Ar trebui să aveți 4 căni de pepene galben.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene Galben
Pepene Galben
3
Puneți pepenele galben într-un blender împreună cu feniculul, țelina, castravetele și jalapele peculos. Se amestecă la viteză mică până aproape netedă. Se strecoară printr-o sită cu ochiuri medii, apăsând pe solide pentru a extrage cât mai mult lichid posibil; aruncați solidele. Se amestecă chile tocat, sucul de lămâie, sarea și zahărul. Gustați și reglați condimentele. Se acoperă bine și se dă la frigider până se răcește foarte mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Condimente
Castravete
Cafea Fierbinte Tare Caldă
țelină
Fenicul
Ardei Iute
Pepene Galben
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Sita
4
Când este gata de servit, încălziți grătarul la foc mare până când este foarte fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Presărați sare, fulgi de chile și menta peste creveți, apoi apăsați ușor condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Condimente
Creveți
Mentă
Sare
6
Stropiți puțin ulei peste creveți. Grătiți creveții, răsturnând o dată, până când sunt opaci, aproximativ 3 minute. Frigarui pentru a servi daca se doreste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui
Fulgi De Legume
7
Împărțiți supa rece între bolurile de servire reci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Serviți creveții fierbinți pe farfurii mici lângă boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Stropiți puțin ulei peste supă și creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
Supă
Ulei De Gătit
10
Încingeți supa cu mentă și stropiți puțin suc de lămâie peste creveți.
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Thrive Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.