Creveți la grătar, rucola și salată de portocale cu sos de citrice-busuioc

Creveți la grătar, rucola și salată de portocale cu sos de citrice-busuioc este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 224 calorii, 31g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $3.86 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați roșii de struguri, sos de citrice-busuioc, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Creveți marinați cu citrice cu ceapă la grătar și salată de portocale, Salată de creveți la grătar cu portocale, andive, Rucolan și Radicchio, și Salată de rucola cu sos de citrice.
Instrucțiuni
Cojiți creveții, lăsând cozile aprinse; devein, dacă doriți.
Se presară sare și piper. Înveliți frigarui metalice de 12 inci cu spray de gătit. Filetați creveții pe frigarui; periați cu ulei de măsline.
Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
3 minute pe fiecare parte sau doar până când creveții devin roz.
Combinați jumătate de sos de citrice-busuioc și creveți într-un castron mediu, aruncând pentru a acoperi.
Combinați rucola, feniculul și pansamentul rămas. Împărțiți verdele uniform între 4 farfurii. Se acoperă cu creveți, ceapă, secțiuni portocalii și roșii.
Notă de vin: vinificatorul Napa Valley Jeff Morgan produce Solo
Rosa, un Ros uscat din California și Covenant, un Cabernet Sauvignon kosher. Jeff a scris Dean & DeLuca: cartea de bucate pentru mâncare și vin și cartea de bucate a părinților care lucrează. Cartea sa de vin recent scrisă, Ros, un ghid pentru cel mai versatil vin din lume, a apărut în librării în luna mai. Mai jos, Jeff împerechează vinul cu această rețetă aromată de creveți.
Creveții fumurii, rucola acidulată și o cornucopie de arome de citrice găsesc un echilibru frumos în dulceața portocalei și notele subtile de lemn dulce ale feniculului. În Germania, produc vinuri care oferă un amestec la fel de glorios de strălucire, arome frumoase de fructe și doar o notă de dulceață. Orice Riesling bun de la Mosel din Germania ar face bine aici. De obicei, aceste vinuri au un conținut scăzut de alcool, ceea ce le face cu atât mai ideale. Încercați Muller Scharazhofberger Riesling Kabinett (aproximativ 30 USD). - Jeff Morgan
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.