Creveți la grătar, rucola și salată de portocale cu sos de citrice-busuioc

Creveți la grătar, rucola și salată de portocale cu sos de citrice-busuioc
Creveți la grătar, rucola și salată de portocale cu sos de citrice-busuioc este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 224 calorii, 31g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $3.86 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați roșii de struguri, sos de citrice-busuioc, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Creveți marinați cu citrice cu ceapă la grătar și salată de portocale, Salată de creveți la grătar cu portocale, andive, Rucolan și Radicchio, și Salată de rucola cu sos de citrice.

Instrucțiuni

1
Cojiți creveții, lăsând cozile aprinse; devein, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2
Se presară sare și piper. Înveliți frigarui metalice de 12 inci cu spray de gătit. Filetați creveții pe frigarui; periați cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
3
Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
3 minute pe fiecare parte sau doar până când creveții devin roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
5
Combinați jumătate de sos de citrice-busuioc și creveți într-un castron mediu, aruncând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Combinați rucola, feniculul și pansamentul rămas. Împărțiți verdele uniform între 4 farfurii. Se acoperă cu creveți, ceapă, secțiuni portocalii și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
VerziiVerzii
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Notă de vin: vinificatorul Napa Valley Jeff Morgan produce Solo
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Rosa, un Ros uscat din California și Covenant, un Cabernet Sauvignon kosher. Jeff a scris Dean & DeLuca: cartea de bucate pentru mâncare și vin și cartea de bucate a părinților care lucrează. Cartea sa de vin recent scrisă, Ros, un ghid pentru cel mai versatil vin din lume, a apărut în librării în luna mai. Mai jos, Jeff împerechează vinul cu această rețetă aromată de creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
9
Creveții fumurii, rucola acidulată și o cornucopie de arome de citrice găsesc un echilibru frumos în dulceața portocalei și notele subtile de lemn dulce ale feniculului. În Germania, produc vinuri care oferă un amestec la fel de glorios de strălucire, arome frumoase de fructe și doar o notă de dulceață. Orice Riesling bun de la Mosel din Germania ar face bine aici. De obicei, aceste vinuri au un conținut scăzut de alcool, ceea ce le face cu atât mai ideale. Încercați Muller Scharazhofberger Riesling Kabinett (aproximativ 30 USD). - Jeff Morgan
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane InteligenteBomboane Inteligente
RieslingRiesling
AlcoolAlcool
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista