Creveți La Grătar R. C. M. M. M

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții la grătar R Arrummoulade. Pentru $3.8 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 340 calorii, 35g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de oțet de vin alb, boia de ardei, muștar creol și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Remouladă De Creveți La Grătar, Creveti la gratar cu R-Ulmoulade, și Creveti la gratar cu R-Ulmoulade pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face r rormulade, amestecați muștarul și oțetul într-un castron mare până se combină bine, apoi amestecați în 2/3 cană de ulei cu pătrunjel, hrean, murături, scallion, boia de ardei, cayenne, 1 1/4 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper negru.
Tăiați prin cochilii de creveți în mijlocul spatelui folosind foarfece, expunând vena și lăsând coada și primul segment de coajă intacte. Devein creveți, lăsând scoici în loc. (Cojile vor împiedica creveții să devină duri la exterior atunci când sunt la grătar.) Aruncați creveții cu restul de 1/4 cană de ulei, restul de linguriță de sare și restul de 1/2 linguriță de piper negru într-un castron mare, apoi filetați aproximativ 6 creveți (prin vârf și coadă, lăsând creveții ondulați) pe fiecare frigărui.
Pregătiți grătarul pentru gătit. Dacă utilizați un grătar cu cărbune, deschideți orificiile de ventilație pe fundul grătarului, apoi cărbune ușor. Focul de cărbune este mediu-fierbinte când vă puteți ține mâna la 5 inci deasupra raftului timp de 3 până la 4 secunde. Dacă utilizați un grătar cu gaz, preîncălziți arzătoarele la înălțime, acoperite, 10 minute, apoi reduceți căldura la moderat.
Creveți la grătar pe grătar ușor uleiat, acoperit numai dacă folosiți un grătar pe gaz, răsturnând o dată, până când este gătit, 3 până la 4 minute în total.
Când se răcește suficient pentru a se manipula, împingeți creveții de pe frigarui în R rormalmoulade, apoi aruncați pentru a se combina bine și a se răci cel puțin 15 minute.
Se servește cald sau la temperatura camerei.
* R arrummoulade poate fi făcută cu 6 ore înainte și răcită, acoperită. * Creveții pot fi filetați pe frigarui cu 2 ore înainte de grătar și răciți pe o tavă mare, acoperită. * Dacă nu puteți face grătar în aer liber, creveții pot fi prăjiți în 2 loturi la aproximativ 6 inci de căldură, întorcându-se o dată, aproximativ 6 minute în total.* Disponibil la multe magazine de produse alimentare de specialitate, unele supermarketuri și cajungrocer.com.