Creveți la grătar cu sos Tarator

Creveți la grătar cu sos Tarator
Creveți la grătar cu sos Tarator este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 223 calorii. Pentru $2.64 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați crenguțe de rozmarin, creveți, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Calamari prăjiți cu sos Tarator, Samak Tarator (pește Pocat cu sos de nuci de pin), și Creveți 2 moduri: sos de soia-creveți la grătar cu salată de spanac și Scampi în stil nou pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați primele 3 ingrediente într-un vas mare de copt superficial și aruncați bine. Strângeți ușor crenguțele de rozmarin pentru a elibera aroma, apoi puneți-le în amestecul de creveți. Acoperiți și refrigerați 3 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2
Filetați 5 creveți pe fiecare dintre cele 10 frigarui lungi de metal (sau cele din lemn înmuiate în apă), lăsând spațiu între creveți. Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, la foc mare (500 până la 550), 1 1/2 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei cu sos Tarator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
4
Notă: creveții pot fi prăjiți la cuptor, mai degrabă decât la grătar. Pur și simplu fierbeți 4 inci de la căldură 2 până la 2 1/2 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate9
Revista