Creveți la grătar cu Lemongrass aprins-Chile Sambal

Creveți la grătar cu Lemongrass aprins-Chile Sambal
Creveți la grătar cu Lemongrass aprins-Chile Sambal este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 342 calorii. Pentru $5.65 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de lemongrass, ardei iute de pasăre Thailandeză, zahăr brun auriu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Sambal javanez cu creveți la grătar, Creveți la grătar înflăcărați cu Gazpacho de miere, și Creveți la grătar cu sos de citrice-sambal-oelek pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 6 ardei iute de păsări thailandeze (or2 ardei iute serrano sau jalape) și următorii 12ingrediente în procesor. Folosind on / offturns, amestecați până se toacă fin și se formează paste. Dacă se dorește sambal mai picant, adăugați mai multchilles tocati dupa gust si amestecati din noupână se formează pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
2
Transferați sambal în smallbowl.
3
Se încălzește 2 linguri de ulei în mare greucratiță la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Adăugațisambal și gătiți până când este parfumat și ușor, amestecând constant și adăugând mai mult ulei cu linguri dacă amestecul este uscat,aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Adăugați 1 cană de apă; reduceți căldura la mediu și fierbeți până când cea mai mare parte a apei este absorbită,dar amestecul este încă cremos, amestecând des, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
6
Transferați lacastron mic și rece. Faceți înainte: poate fi făcut1 zi înainte. Acoperiți sambal și răciți.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
1
Bateti limejuice, 3 linguri de ulei, și 2 lingurisambal în castron mic. Faceți înainte: poate fi făcut cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Rewhiskmarinade înainte de utilizare, adăugând mai mult ulei byteaspoonfuls dacă marinada este groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Dacă folosiți creveți necojiți, folosiți foarfece de bucătărie pentru a tăia coaja de creveți de-a lungul spatelui rotunjit al cozii; răzuiți vena cu vârful frigarui de bambus sau vârful cuțitului mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
3
Așezați creveții decojiți sau necojiți într-un vas mare de coacere din sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
4
Periați creveții peste tot cumarinata. Lăsați creveții să se marineze latemperatura camerei cel puțin 15 minute șipână la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
5
Între timp, pregătiți grătarul (mediu-marecăldură).
6
Periați grătarul cu ulei. Grillshrimp până când doar opac în Centru, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Transferați creveții toplatter. Reîncălziți sambalandul rămas serviți alături pentru scufundare sau forspooning deasupra creveților.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
1
Gătitul de creveți necojit este mai suculent și mai aromat, dar zona este puțin mai dezordonată de mâncat decât creveții decojiți(pe care îi puteți folosi, dacă preferați). Pentru o pregătire ușoară, Departamentul de fructe de mare din unele supermarketuri vinde creveți nepreparați, care au fost deja dezvoltați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)

Ingrediente

1frunze de dafin, sfărâmatefrunze de dafin, sfărâmate11 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.cârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirighimbir proaspăt decojit tocatghimbir proaspăt decojit tocat4cuișoare de usturoi, tocate grosiercuișoare de usturoi, tocate grosier21 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.(ambalate) zahăr brun auriu(ambalate) zahăr brun auriu11 kilogram de dovlecel,coriandru măcinatcoriandru măcinat3(iarnă)lemongrass tocat (de jos 4 inci de 2 tulpini mari)lemongrass tocat (de jos 4 inci de 2 tulpini mari)2(iarnă)suc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie6ambalați aluat de prăjituri cu nucă de macadamia cu chip alb, porționat individualambalați aluat de prăjituri cu nucă de macadamia cu chip alb, porționat individual11 kilogram de dovlecel,Salata romana, rosii feliate si ceapa rosie feliata, pentru toppingSalata romana, rosii feliate si ceapa rosie feliata, pentru topping21 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi227Nuci de orice fel (tocate)1/2 căni de șalotă tocată grosier (aproximativ1/2 căni de șalotă tocată grosier (aproximativ1kilogramecreveți mari nefierți necojiți sau 2 1/2 kilograme creveți mari decojiți nefierți, deveined, cozi lăsate intactecreveți mari nefierți necojiți sau 2 1/2 kilograme creveți mari decojiți nefierți, deveined, cozi lăsate intacte6(sau mai multe) ardei iute pentru păsări thailandeze sau 2 (sau mai multe) ardei iute serrano sau jalapeimbroko (de preferință roșu), însămânțat, tocat grosier(sau mai multe) ardei iute pentru păsări thailandeze sau 2 (sau mai multe) ardei iute serrano sau jalapeimbroko (de preferință roșu), însămânțat, tocat grosier21 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.turmericturmeric3(iarnă)(sau mai mult) ulei vegetal(sau mai mult) ulei vegetal2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 lingurita de sare afumata hickory1 lingurita de sare afumata hickory

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca gloata Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Revista