Creveți la grătar cu emulsie de busuioc
Creveți la grătar cu emulsie de busuioc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $5.36 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 48G de grăsime, și un total de 634 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de suc de lămâie, sare și piper, oțet de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma oțetul de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Roșii Greenmarket Cu Emulsie De Busuioc Și Grâu Integral Countr, Creveți De Busuioc Cu Usturoi La Grătar, și Coriandru-Busuioc Creveți La Grătar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Întindeți fisticul într-o farfurie de plăcintă și prăjiți aproximativ 5 minute, sau până când nucile se rumenesc ușor.
Lăsați fisticul să se răcească complet, apoi tocați-le grosolan.
Într-un blender, combinați fisticul cu busuiocul, menta, sucul de lămâie, oțetul, muștarul, cayenne și uleiul de măsline. Se amestecă la viteză mică până se face piure.
Adăugați cuburile de gheață și amestecați la viteză mare până când sosul este foarte neted. Răsturnați emulsia de busuioc într-un castron mic și condimentați cu sare și piper negru.
Aprindeți un grătar sau încălziți o tigaie pentru grătar ușor unsă.
Ungeți creveții cu ulei vegetal și condimentați cu sare și piper negru. Grătiți-le la foc fierbinte timp de 1 minut pe fiecare parte sau până când sunt ușor carbonizate și tocmai fierte. Alternativ, gătiți creveții în tigaia pentru grătar la foc mare timp de 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Serviți creveții fierbinți cu emulsia de busuioc alături pentru scufundare.