Creveți la cuptor cu nucă de cocos cu Salsa de piersici cu ananas

Creveți la cuptor cu nucă de cocos cu Salsa de piersici cu ananas
Rețeta creveți coapte cu nucă de cocos cu Salsa de piersici de ananas ar putea satisface pofta ta mexicană în jur 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 1242 calorii, 79G de proteine, și 79G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 6,13 USD pe porție. Funcționează bine ca fel principal. 66 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, Salivare, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma laptele de cocos lite, puteți urma acest fel principal cu Cranberry Nucă De Cocos Fleac ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Creveți de nucă de cocos cu Salsa de ananas, Caraibe Jerk somon Tostadas cu gratar ananas piersic nucă de cocos Salsa, și Prăjituri de creveți cu nucă de cocos cu Salsa de ananas Mango.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. Pulverizați un vas de copt 88 cu spray antiaderent. Dacă doriți, tăiați creveții în mijloc până la fluture. Am făcut asta pentru că îmi place cum pare să facă creveții mai mari.Aruncați creveții cu sare și piper, apoi așezați în vasul de copt. Într-un castron, combinați laptele de cocos, uleiul de măsline, usturoiul și tarhonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Se toarnă peste creveți în vasul de copt. Într-un alt bol, amestecați firimiturile de pâine și nuca de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Se presară peste creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
4
Coaceți timp de 20 de minute sau până când firimiturile de pâine se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Serviți creveți și lingurați puțin din amestecul de lapte de cocos deasupra. Sus cu salsa.Notă: dacă nu sunteți un fan al nucii de cocos (în special textura), o puteți lăsa afară și crește cantitatea de pesmet panko. Laptele de cocos în sine nu are o aromă puternică de nucă de cocos.Ananas piersic Salsa1 / 4 cană ananas tocat (aproximativ 4 bucăți mari)1/3 cană piersici tocate (am folosit 2 piersici albe) 1/4 cană roșii tocate1 lingură tarhon tocat2 linguri cilantro tocat1 / 4 linguriță sare1 / 4 linguriță pipersuc de jumătate de lămâie
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
6
Combinați toate ingredientele într-un castron, spritz cu lămâie și aruncați pentru a amesteca. Va rămâne proaspăt 2-3 zile la frigider!Acum, acesta este un final fericit.postat în rețete, fructe de Mare140 comentarii
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Ingrediente

2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăAm recitit ultima pagină a insulei timp de patru zile după ce am terminat-o pentru că am dorit un finisaj mai concis. Nu sa întâmplat niciodatăAm recitit ultima pagină a insulei timp de patru zile după ce am terminat-o pentru că am dorit un finisaj mai concis. Nu sa întâmplat niciodată2(iarnă)coriandru tocatcoriandru tocat1-2 linguri ulei de masline extravirginNotă: dacă nu sunteți un fan al nucii de cocos (în special textura), o lăsați afară și creșteți cantitatea de pesmet panko. Laptele de cocos în sine nu are o aromă puternică de nucă de cocosNotă: dacă nu sunteți un fan al nucii de cocos (în special textura), o lăsați afară și creșteți cantitatea de pesmet panko. Laptele de cocos în sine nu are o aromă puternică de nucă de cocos2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăDacă îți place sucul de murături și romul de nucă de cocos, ți-aș da în totalitate trandafirul meu final. Doar dacă nu te cheamă Bentley. Și sperăm că nu vă plac aceste lucruri împreună. Pentru că asta e doar ... ciudatDacă îți place sucul de murături și romul de nucă de cocos, ți-aș da în totalitate trandafirul meu final. Doar dacă nu te cheamă Bentley. Și sperăm că nu vă plac aceste lucruri împreună. Pentru că asta e doar ... ciudat3(iarnă)tarhon proaspăt tocat (dacă nu vă place tarhonul, sub pătrunjel)tarhon proaspăt tocat (dacă nu vă place tarhonul, sub pătrunjel)2cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat2suc de jumătate de lămâiesuc de jumătate de lămâie1586 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirilapte de cocos litelapte de cocos lite2(iarnă)ulei de măsline (l-am infuzat pe al meu cu niște tarhon tocat și l-am încălzit la foc mic)ulei de măsline (l-am infuzat pe al meu cu niște tarhon tocat și l-am încălzit la foc mic)454Nuci de orice fel (tocate)creveți cu coadă, decojiți și deveined (am folosit 16-20 număr)creveți cu coadă, decojiți și deveined (am folosit 16-20 număr)596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiripesmet pankopesmet panko796 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiripiersici tocate (am folosit 2 piersici albe)piersici tocate (am folosit 2 piersici albe)0(poate fi sau trece)8 (U-12) creveți8 (U-12) creveți1jarTrebuie să spun că îmi place sfârșitul murăturii pentru că îmi place sucul de murături. O să închid ochii ca să nu-ți văd expresia aici. Este mai ușorTrebuie să spun că îmi place sfârșitul murăturii pentru că îmi place sucul de murături. O să închid ochii ca să nu-ți văd expresia aici. Este mai ușor596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriananas tocat (aproximativ 4 bucăți mari)ananas tocat (aproximativ 4 bucăți mari)2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăChipsuri de cartofi dulci pentru grătar de casăChipsuri de cartofi dulci pentru grătar de casă2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăMi-a plăcut foarte mult sfârșitul acestei meseMi-a plăcut foarte mult sfârșitul acestei mese2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSalsa De Piersici Cu AnanasSalsa De Piersici Cu Ananas0(poate fi sau trece)(tub mare)(tub mare)2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăCreveți La Cuptor Cu Nucă De CocosCreveți La Cuptor Cu Nucă De Cocos2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăCreveți la cuptor cu nucă de cocos cu Salsa de piersici cu ananasCreveți la cuptor cu nucă de cocos cu Salsa de piersici cu ananas1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)tarhon tocattarhon tocat596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriroșii tocateroșii tocate3(iarnă)nucă de cocos mărunțită (am folosit neîndulcit)nucă de cocos mărunțită (am folosit neîndulcit)2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăOricumOricum2011140de Jessica pe 7 iuniede Jessica pe 7 iunie140comentariicomentarii2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSalivareSalivare2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăFinaluri. Trebuie să fie buni pentru mineFinaluri. Trebuie să fie buni pentru mine2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăAm chiar DVR-ed Bachelorette în speranța că, dacă m-am uitat la sfârșitul de două ori televizorul meu ar imploda și nu aș mai avea pentru a vedea orice... care este. O mizerie este ceea ce esteAm chiar DVR-ed Bachelorette în speranța că, dacă m-am uitat la sfârșitul de două ori televizorul meu ar imploda și nu aș mai avea pentru a vedea orice... care este. O mizerie este ceea ce este2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăAseară l-am urmărit pe Dear John pentru a 87-a oară, sperând că sfârșitul se va schimba. Nu a făcut-o. Oricare ar fiAseară l-am urmărit pe Dear John pentru a 87-a oară, sperând că sfârșitul se va schimba. Nu a făcut-o. Oricare ar fi2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăAcum acesta este un final fericitAcum acesta este un final fericit2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăMesaj de navigareMesaj de navigare2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăpublicat în rețete, fructe de marepublicat în rețete, fructe de mare2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăLucruri De MarțiLucruri De Marți2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăAți Putea Dori, De AsemeneaAți Putea Dori, De Asemenea

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Maysaran arsheen Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate21
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista