Creveți Kung Pao (creveți kung Pao/???)
Creveți Kung Pao (creveți kung Pao/???) este a fără lactate și pescatarian rețetă cu 20 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 51 calorii. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați scallions, ulei, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Kung Pao Zucchini, Kung Pao Popeye (pui Kung Pao făcut cu pepite Popeye), și Creveți Kung Pao.
Instrucțiuni
Se amestecă ingredientele sosului Kung Pao și se lasă deoparte.
Încălziți un wok și adăugați uleiul de gătit până când uleiul este foarte fierbinte.
Adăugați ghimbirul și faceți câteva mișcări rapide.
Adaugăceapa, ardeiul verde și ardeii iute roșii uscați. Amestecați până când mirosiți aromele picante din ardeii iute roșii uscați.
Adăugați creveții și alunele prăjite și continuați să amestecați.Când creveții sunt aproape fierți, adăugați sosul Kung Pao în wok, continuați să amestecați până când sosul se îngroașă.
Adăugați ceapa tocată, faceți câteva mișcări rapide, scoateți vasul și serviți fierbinte.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.