Creveți Kauai cu salată verde de Papaya și sos dulce-acrișor Thailandez

Rețeta de creveți Kauai cu salată verde de Papaya și sos dulce și acru Thailandez este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare asiatică. Această rețetă face 8 porții cu 115 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de salată de unt, sos thailandez dulce-acrișor, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Som Tam (Salată De Papaya Verde Thailandeză), Salată De Papaya Verde În Stil Thailandez, și Salată de rață și Papaya verde în stil thailandez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați împreună primele 6 ingrediente într-un vas de copt de 11 x 7 inci. Acoperiți și coaceți la 375 timp de 15 minute sau doar până când creveții devin roz. Răciți creveții complet; coaja și devein. Acoperiți creveții și răciți.
Așezați frunzele de salată pe un platou de servire. Cu o lingură cu fante, împărțiți salata verde de Papaya uniform între frunzele de salată. Completați fiecare cu un creveți.
Serviți cu sos dulce și acru Thailandez.
Brian Duncan din Chicago, director de vinuri la restaurantul BIN 36 Din centrul orașului Chicago, barul de vinuri și Market and BIN 36 Lincolnshire, aduce o notă inovatoare scenei culinare din Windy City. Dorința lui Brian de a demistifica vinul pentru consumator are ca rezultat lista creativă și accesibilă a restaurantului de 50 de vinuri la pahar și aproape 400 la sticlă. Lucrând îndeaproape cu vinificatorii din California, Brian a creat Bin 36 Brian ' s Blends-o colecție de 12 (și numărând) amestecuri de vin-pentru a se împerechea cu mâncarea sau pentru a se bucura singuri. Aici, Brian Selectează vinuri pentru a însoți acest fel de mâncare de inspirație asiatică.
"Unul dintre vinurile mele preferate pentru mâncăruri complexe este versatilul Brander Cuve Natalie ($1
din Valea Santa Ynez, pe coasta centrală a Californiei. În cadrul acestui amestec abil de patru soiuri, Riesling răspunde căldurii din sosul dulce și acru, iar Sauvignon Blanc abordează acidul din papaya verde și var proaspăt."
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.