Creveți Jumbo cu sare și piper la grătar

Gratar Jumbo sare-și-piper creveți este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. O porție conține 157 calorii, 31g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $ 3.19 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sare de mare grosieră, fenicul măcinat, creveți jumbo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Creveți Jumbo La Grătar, Creveți Jumbo Picant La Grătar, și Lemony Herb-creveți Jumbo la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați de-a lungul spatelui creveților folosind foarfece; devein, dar nu îndepărtați coaja. Clătiți creveții și uscați.
Combinați sucul de lămâie, 2 lingurițe de sare, 1 linguriță de piper și fenicul măcinat într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați creveți. Sigilați punga în siguranță și întoarceți-vă pentru a acoperi creveții. Puneți deoparte 15 minute, întorcându-vă ocazional.
Adăugați 2 lingurițe rămase sare și 1 linguriță piper la creveți. Creveți la grătar, acoperiți cu capac la grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
3 minute pe fiecare parte sau până când creveții devin roz.
Notă de vin: vinificatorul Napa Valley Jeff Morgan produce Solo
Rosa, un Ros uscat din California și Covenant, un Cabernet Sauvignon kosher. Jeff a scris Dean & DeLuca: the Food and Wine Cookbook și The working Parents Cookbook. Cartea sa de vinuri recent scrisă, Ros, un ghid pentru cel mai versatil vin din lume, a apărut în librării în luna mai. Mai jos, Jeff împerechează vinul cu această rețetă aromată de creveți.
Lămâia și sarea de mare grosieră oferă evidențieri simple, dar răcoritoare, creveților altfel dulci și cărnoși. Pentru acest fel de mâncare, aș ajunge la un Sauvignon Blanc proaspăt, care servește note minerale de lămâie în ton cu esența sărată a mării și a sării. Căutați Honig Sauvignon Blanc (aproximativ 15 USD). -- Jeff Morgan
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveți în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4.9 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.