Creveți Italieni La Grătar
Creveți Italian la grătar ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 125 calorii. Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP servește 22 și costă 86 cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați env. seasons dressing mix, salam, brânză mozzarella și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Creveți la grătar Italian Kabob ' s, Creveți la grătar cu Salsa italiană de roșii, și Salată de creveți la grătar cu usturoi Parmezan vinetă italiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul uns la foc mediu.
Se amestecă uleiul, oțetul și amestecul de pansament în cruet sau într-un castron mic, conform instrucțiunilor de pe plic. Filetați creveții și salamul alternativ pe opt frigarui.
Grill kabobs pe 5 la 6 min. pe fiecare parte sau până când creveții devin roz.
Aranjați feliile de brânză pe opt farfurii de servire; acoperiți fiecare cu un kabob.
Stropiți uniform cu amestecul de pansament; se presară busuioc.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.