Creveți Fierbe

Creveți Fierbe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați să fierbeți creveții. O porție conține 348 calorii, 31g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $ 4.72 pe portie. 9 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de creveți, cap de usturoi, chile și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Coajă Ușoară De Creveți (Fierbere De Creveți), Creveți Fierbe, și Creveți Fierbe.

Instrucțiuni

1
Umpleți o oală mare cu 4 litri de apă. Strângeți lămâile în apă; adăugați coji.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Adăugați frunze de dafin, condimente, usturoi, ceapă, chile, 1 1/2 lingurițe de sare și cimbru. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Maysaran arsheen Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Revista