Creveți de rozmarin prăjiți cu rucola și salată de fasole albă

Creveți de rozmarin prăjiți cu salată de Arugulan și fasole albă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 398 calorii, 43G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.22 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, suc de lămâie, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Creveți, Rucola, Fasole Albă, Salată De Roșii Cherry, Salată De Rucola, Fasole Albă Și Ardei Roșu Prăjit, și Salată de rucola, fasole albă și ardei roșu prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Pentru a pregăti creveții, combinați primele 6 ingrediente într-un castron mediu; se amestecă cu un tel.
Adăugați creveți în castron; aruncați bine. Acoperiți și refrigerați 10 minute.
Aranjați creveții pe o tigaie cu jeleu.
Coaceți la 400 timp de 10 minute sau până când creveții sunt gata.
Pentru a pregăti salata, combinați 2 linguri de suc și următoarele 4 ingrediente (prin 1/8 linguriță de piper) într-un castron mare; se amestecă cu un tel.
Adăugați rucola, ceapa și fasolea în castron; aruncați bine. Împărțiți salata și creveții uniform între 4 farfurii.
Încălziți 4 lingurițe de ulei de măsline într-o cratiță mică la foc mediu-mic.
Adăugați 1 cățel de usturoi feliat subțire; gatiti pana cand usturoiul incepe sa devina auriu, amestecand frecvent.
Se ia de pe foc. Aruncați usturoiul; se amestecă 1/8 linguriță sare.
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare; acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați felii de pâine ciabatta de 4 (1/2 inch grosime) în tigaie; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor.
Ungeți o parte a fiecărei felii cu ulei de usturoi.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.