Creveți de nucă de cocos cu sos picant de portocale

Creveți de nucă de cocos cu sos picant de portocale
Creveții de nucă de cocos cu sos picant de portocale sunt un fără lactate și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 306 calorii. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei vegetal, făină, sos de chili thailandez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Norecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 29%. Încercați Creveți de nucă de cocos cu sos picant de portocale, Creveți De Nucă De Cocos Cu Sos Picant De Portocale, și Creveți de nucă de cocos cu sos picant de portocale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face sosul, adăugați marmelada și sosul de chili dulce Thailandez într-un castron mic pentru microunde. Cuptorul cu microunde până la bule (aproximativ 30 de secunde), apoi amestecați sucul de lămâie. Lăsând coada-pe, coajă și devein creveți. Dacă doriți să împiedicați creveții să se onduleze atunci când îi prăjiți, faceți o serie de incizii perpendiculare la aproximativ 1/4" distanță de-a lungul interiorului buclei. Se usucă creveții cu prosoape de hârtie, apoi se sare și se piperează Generos ambele părți.Pregătiți trei boluri puțin adânci, 1 cu făină, 1 cu ou și 1 cu nucă de cocos. Pudrați fiecare creveți cu făina, apoi înmuiați-i înmuiați-i în ou. Această combinație acționează ca lipici pentru nucă de cocos, așa că asigurați-vă că nu ratați niciun loc. În cele din urmă, așezați creveții pe nucă de cocos și presărați o parte din nucă de cocos deasupra, apăsând pe creveți pentru a vă asigura că are un strat gros frumos. Ridicați creveții de coadă și dați-i o mișcare pentru a scutura orice exces de nucă de cocos. Repetați cu restul creveților
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Chili DulceSos De Chili Dulce
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Într-o oală cu fund greu, adăugați 1" de ulei și încălziți la foc mediu până când ajunge la 350 de grade F. prăjiți creveții în loturi, până se rumenesc, răsturnând o dată la jumătatea drumului. Îndepărtați orice spumă care iese la suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Scurgeți creveții de nucă de cocos pe suportul căptușit cu prosop de hârtie și serviți cu sosul picant de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Thrive Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista