Creveți de nucă de cocos cu sos picant de portocale
Creveții de nucă de cocos cu sos picant de portocale sunt un fără lactate și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 306 calorii. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei vegetal, făină, sos de chili thailandez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Norecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 29%. Încercați Creveți de nucă de cocos cu sos picant de portocale, Creveți De Nucă De Cocos Cu Sos Picant De Portocale, și Creveți de nucă de cocos cu sos picant de portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face sosul, adăugați marmelada și sosul de chili dulce Thailandez într-un castron mic pentru microunde. Cuptorul cu microunde până la bule (aproximativ 30 de secunde), apoi amestecați sucul de lămâie. Lăsând coada-pe, coajă și devein creveți. Dacă doriți să împiedicați creveții să se onduleze atunci când îi prăjiți, faceți o serie de incizii perpendiculare la aproximativ 1/4" distanță de-a lungul interiorului buclei. Se usucă creveții cu prosoape de hârtie, apoi se sare și se piperează Generos ambele părți.Pregătiți trei boluri puțin adânci, 1 cu făină, 1 cu ou și 1 cu nucă de cocos. Pudrați fiecare creveți cu făina, apoi înmuiați-i înmuiați-i în ou. Această combinație acționează ca lipici pentru nucă de cocos, așa că asigurați-vă că nu ratați niciun loc. În cele din urmă, așezați creveții pe nucă de cocos și presărați o parte din nucă de cocos deasupra, apăsând pe creveți pentru a vă asigura că are un strat gros frumos. Ridicați creveții de coadă și dați-i o mișcare pentru a scutura orice exces de nucă de cocos. Repetați cu restul creveților
Într-o oală cu fund greu, adăugați 1" de ulei și încălziți la foc mediu până când ajunge la 350 de grade F. prăjiți creveții în loturi, până se rumenesc, răsturnând o dată la jumătatea drumului. Îndepărtați orice spumă care iese la suprafață.
Scurgeți creveții de nucă de cocos pe suportul căptușit cu prosop de hârtie și serviți cu sosul picant de portocale.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Thrive Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio