Creveți de nucă de cocos cu sos de ghimbir Tamarind

Creveții de nucă de cocos cu sos de ghimbir Tamarind sunt un fără lactate și vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 41G de grăsime, și un total de 517 calorii. Această rețetă este plăcută de 33 de gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Un amestec de maioneză, ghimbir, nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Creveți de nucă de cocos cu sos de ghimbir Tamarind, Pește prăjit Thailandez întreg crocant cu sos de tamarind de ghimbir și Pilaf de orez cu nucă de cocos-coriandru, și Creveți de nucă de cocos cu sos de ghimbir chili Thailandez #MysteryDish.
Instrucțiuni
Bateți concentratul de tamarind în suc de lămâie într-un castron mic până se dizolvă. Se amestecă ingredientele sosului rămas și se răcește, acoperit.
Tăiați grosolan nuca de cocos și transferați jumătate într-un bol de supă puțin adânc sau o farfurie de plăcintă.
Bateți împreună făina, berea, bicarbonatul de sodiu, sarea, cayenne și oul într-un castron mic până se omogenizează.
Încălziți uleiul într-o oală grea adâncă de 4 până la 6 litri la foc moderat până când înregistrează 350 de litri F pe termometru.
Țineți 1 creveți de coadă și înmuiați-l în aluat, lăsând excesul să picure, apoi dragați în nucă de cocos, acoperind complet și apăsând ușor pentru a ajuta la aderare.
Transferați pe o farfurie și acoperiți creveții rămași în același mod, adăugând nuca de cocos rămasă în castron, după cum este necesar.
Prăjiți creveții în ulei în loturi de 8, rotind o dată, până devin aurii, aproximativ 1 minut.
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge și condimentați ușor cu sare. Degresați orice nucă de cocos din ulei și returnați uleiul la 350 buc.f între loturi.
* Disponibil la restaurantele Latino și indiene și la Kalustyan ' s (212-685-3451).