Creveți de nucă de cocos cu sos de ghimbir Tamarind

Creveți de nucă de cocos cu sos de ghimbir Tamarind
Creveții de nucă de cocos cu sos de ghimbir Tamarind sunt un fără lactate și vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 41G de grăsime, și un total de 517 calorii. Această rețetă este plăcută de 33 de gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Un amestec de maioneză, ghimbir, nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Creveți de nucă de cocos cu sos de ghimbir Tamarind, Pește prăjit Thailandez întreg crocant cu sos de tamarind de ghimbir și Pilaf de orez cu nucă de cocos-coriandru, și Creveți de nucă de cocos cu sos de ghimbir chili Thailandez #MysteryDish.

Instrucțiuni

1
Bateți concentratul de tamarind în suc de lămâie într-un castron mic până se dizolvă. Se amestecă ingredientele sosului rămas și se răcește, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De TamarindPastă De Tamarind
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
1
Tăiați grosolan nuca de cocos și transferați jumătate într-un bol de supă puțin adânc sau o farfurie de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Bateți împreună făina, berea, bicarbonatul de sodiu, sarea, cayenne și oul într-un castron mic până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
BereBere
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Încălziți uleiul într-o oală grea adâncă de 4 până la 6 litri la foc moderat până când înregistrează 350 de litri F pe termometru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Țineți 1 creveți de coadă și înmuiați-l în aluat, lăsând excesul să picure, apoi dragați în nucă de cocos, acoperind complet și apăsând ușor pentru a ajuta la aderare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
CrevețiCreveți
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2
Transferați pe o farfurie și acoperiți creveții rămași în același mod, adăugând nuca de cocos rămasă în castron, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Prăjiți creveții în ulei în loturi de 8, rotind o dată, până devin aurii, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge și condimentați ușor cu sare. Degresați orice nucă de cocos din ulei și returnați uleiul la 350 buc.f între loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Serviți creveții cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
SosSos
6
* Disponibil la restaurantele Latino și indiene și la Kalustyan ' s (212-685-3451).
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista