Creveți de nucă de cocos cu sos de Cocktail Gingered
Această rețetă face 16 porții cu 126 calorii, 9g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați creveți, sos de cocktail, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cod Fiert Cu Sos De Nucă De Cocos Morcov Gingered, Cocktail Bar De Creveți: Sos Clasic De Cocktail, Cremă De Avocado, Remoulade, și Cocktail de creveți prăjiți cu sos picant de cocktail Sriracha.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 425 F. F. Linia foaie mare de cookie cu folie; pulverizați ușor folia cu spray de gătit. În robotul de bucătărie, puneți nucă de cocos, pesmet, sare și piper roșu măcinat; procesați 10 secunde pentru a amesteca ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Stropi în Formă De Inimă
Rulou Cu Fructe
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Creveți Sotați
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați în tigaie sau vas de mică adâncime.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
3
Se usucă creveții cu prosoape de hârtie; se pune într-un castron mediu. Într-o cratiță de 1 litru, încălziți mierea la foc mic doar până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se toarnă peste creveți; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
5
Rulați creveții în amestec de nucă de cocos pentru a acoperi; așezați într-un singur strat pe foaia de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
Rulou Cu Fructe
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
6
Coaceți 9 până la 12 minute sau până când creveții devin roz și nuca de cocos începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
În castron mic de servire, amestecați ingredientele sosului. Aranjați creveții pe platoul de servire; serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Mark West Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.