Creveți De Nucă De Cocos Cu Maioneză Dulce De Chili

Creveți De Nucă De Cocos Cu Maioneză Dulce De Chili
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții de nucă de cocos cu maioneză dulce de Chili. O porție conține 403 calorii, 28G de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Vă este adus prin simple rețete. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. 123 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână pesmet japonez panko, ulei, sos de chili și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Creveți de nucă de cocos cu maioneză dulce de Chili, Creveți De Nucă De Cocos Cu Rețetă Dulce De Mayo Chili, și Creveți de nucă de cocos cu sos dulce de Chili.

Instrucțiuni

1
1 într-un castron mic, combinați maioneza, sosul dulce de chili și sosul fierbinte de chili-usturoi (opțional). Pune deoparte. 2 cu un cuțit de tăiat, tăiați adânc în mijlocul spatelui creveților, dar nu tăiați până la capăt. Aruncați vena/tractul negru.3 puneți trei boluri puțin adânci unul lângă altul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Chili DulceSos De Chili Dulce
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
2
Așezați făina în primul castron; bateți oul și laptele de cocos în al doilea; și combinați fulgii de panko și nucă de cocos în al treilea.4
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De CocosFulgi De Nucă De Cocos
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Încălziți 2 inci de ulei într-o tigaie saut la foc moderat până când termometrul înregistrează 177°. 5 pe măsură ce uleiul se încălzește, pâineți creveții scufundând creveții pe ambele părți în făină și scuturând excesul. Apoi scufundați în amestecul de ou/lapte de cocos și apoi în fulgii de panko / nucă de cocos, bătând pentru a vă asigura că acoperirea se lipeste bine.6 prăjiți creveții în loturi mici timp de 2-3 minute până se rumenesc pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De CocosFulgi De Nucă De Cocos
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Se servește cu maioneză dulce de Chili pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.
DificultateUșor
Gata În3 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Bucătăriiamerican
Revista