Creveți De Nucă De Cocos

Creveții de nucă de cocos sunt un fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 419 calorii, 41G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $3.85 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână boia, nucă de cocos, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 59%. Încercați Laksa de nucă de cocos cu creveți (supă de tăiței cu nucă de cocos-Curry cu creveți), Moilee de creveți Kerala (supă de creveți curry și nucă de cocos), și Joes Crab Shack Coconut Shrimp – acesta este un mod răcoritor de a pregăti creveți, nu ratați acest lucru pentru o aromă tropicală minunată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Cojiți creveții, lăsând cozile aprinse; devein, dacă doriți.
Așezați o grătar acoperită cu spray de gătit într - o tigaie de jeleu de 15 x 10 inci.
Bateti albusurile doar pana se spumeaza.
Se amestecă împreună amidon de porumb și smucitură condimente într-un vas de mică adâncime. Se amestecă împreună nucă de cocos, pesmet japonez și boia de ardei într-un alt fel de mâncare puțin adânc.
Dragă creveți, 1 la un moment dat, în amestec de amidon de porumb; dip în albușuri de ou, și dragă în amestec de nucă de cocos, apăsând ușor cu degetele. Înveliți ușor creveții pe fiecare parte cu spray de gătit; aranjați creveții pe grătar.
Coaceți la 425 timp de 10 până la 12 minute sau doar până când creveții devin roz, întorcându-se o dată după 8 minute.