Miere-nuc creveți este un fără gluten și pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 625 calorii, 29G de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $3.38 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați miere, nuci, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Miere nuc creveți / nuc creveți (???), Creveți De Miere-Nuc, și Miere De Nuc Creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună apa și zahărul într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere și adăugați nucile. Se fierbe 2 minute, apoi se scurg și se pun nucile pe o foaie de biscuiți pentru a se usca.Bateți albușurile într-un castron mediu până se spumează. Se amestecă amidonul de porumb până are o consistență pastoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Bețișoare Scurte De Scorțișoară
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Încălziți uleiul la 350 de grade F într-o tigaie adâncă grea la foc mediu-mare. Scufundați creveții în aluat de albuș de ou-amidon de porumb, apoi prăjiți în loturi în ulei fierbinte până se rumenesc, aproximativ 5 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Ardei Morita Uscat
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Îndepărtați cu o lingură cu fante și scurgeți pe hârtie towels.In un castron mediu se amestecă împreună maioneză, miere și lapte condensat îndulcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Cireșe Confiate Suplimentare
4
Adăugați creveți prăjiți și nuci, aruncând pentru a acoperi.
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.