Miere-nuc creveți este un fără gluten și pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 625 calorii, 29G de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $3.38 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați miere, nuci, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Miere nuc creveți / nuc creveți (???), Creveți De Miere-Nuc, și Miere De Nuc Creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună apa și zahărul într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere și adăugați nucile. Se fierbe 2 minute, apoi se scurg și se pun nucile pe o foaie de biscuiți pentru a se usca.Bateți albușurile într-un castron mediu până se spumează. Se amestecă amidonul de porumb până are o consistență pastoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Rulou Cu Fructe
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Încălziți uleiul la 350 de grade F într-o tigaie adâncă grea la foc mediu-mare. Scufundați creveții în aluat de albuș de ou-amidon de porumb, apoi prăjiți în loturi în ulei fierbinte până se rumenesc, aproximativ 5 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Fâșie De Coajă De Lămâie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Îndepărtați cu o lingură cu fante și scurgeți pe hârtie towels.In un castron mediu se amestecă împreună maioneză, miere și lapte condensat îndulcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați creveți prăjiți și nuci, aruncând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Prăjiți
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.