Creveți De Cristal
Creveții de cristal ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 366 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,62 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și דל פחמימות, dieta. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, piper măcinat, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma mazărea, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 39%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Creveți De Cristal, Glob De Cristal Spulberat, și Plaja de cristal din Cotogna.
Instrucțiuni
Puneți creveții într-o strecurătoare; clătiți sub apă curentă rece.
Presărați 1 linguriță de sare peste creveți; se amestecă 1 minut. Clătiți din nou sub apă curentă rece; scurgere. Repetați cu creveți și 1 linguriță de sare. Clătiți și scurgeți bine.
Transferați creveții pe mai multe straturi de prosoape de hârtie și uscați-le.
Bateți albușul de ou, 1 lingură de amidon de porumb și restul de 1/4 linguriță de sare într-un castron mediu; se amestecă până când creveții sunt acoperiți cu aluat. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră și până la 3 ore.
Bateți bulionul, vinul de orez, uleiul de susan, piperul alb și restul de 1 linguriță de amidon de porumb într-un castron mic; pus deoparte.
Atașați termometrul de prăjit pe partea laterală a wok-ului cu fund plat cu diametrul de 14 inci sau a cratiței mari și adânci.
Se toarnă 4 căni de ulei în wok sau cratiță și se încălzește la foc mediu-mare până când termometrul înregistrează 375 diametru F. Folosind lingura cu fante, adăugați creveți (cu aluatul agățat de suprafață) în loturi de 5 sau 6; gatiti doar pana cand crevetii devin roz, amestecand si separand orice se lipeste, aproximativ 30 de secunde. Folosind lingura cu fante, transferați creveții pe farfurie.
Transferați 1 lingură de ulei din wok într-un castron mic și rezervați. Turnați cu grijă uleiul rămas din wok într-un vas metalic (rezervați pentru o altă utilizare). Spălați și uscați wok.
Încălziți același wok sau tigaie mare grea la foc mare până când picătura de apă se evaporă la contact.
Adăugați rezervat 1 lingură de ulei și rotiți.
Adăugați ceapa verde și ghimbirul; se amestecă 10 secunde.
Adăugați creveți și mazăre. Se amestecă amestecul de bulion; se amestecă până când creveții sunt doar opaci în centru și straturi de sos creveți, aproximativ 30 de secunde.
Se transferă în castron și se servește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Ziobaffan organic Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio