Creveți Curry Cu Nucă De Cocos

Nucă de cocos Curry Creveți ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. O porție conține 234 calorii, 17g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână pudră de curry, ghimbir, pene de tei și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. 82 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Laksa de nucă de cocos cu creveți (supă de tăiței cu nucă de cocos-Curry cu creveți), Creveți Curry de nucă de cocos cu orez de nucă de cocos, și Curry De Creveți De Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
Într-o oală mare bateți împreună laptele de cocos, sucul de lămâie, pudra de curry și ghimbirul. Aduceți încet la fierbere scăzută la foc mic. Se fierbe până se reduce ușor și se îngroașă, aproximativ 7 până la 10 minute. Gustați pentru condimente și adăugați sare și piper, dacă este necesar.
Adăugați creveții și fierbeți, acoperiți, până când creveții sunt complet fierți, aproximativ 12 până la 15 minute.
Transferați curry-ul într-un castron de servire și serviți cu pene de var.