Creveți cu scânduri de cedru

Creveți cu scânduri de cedru
Creveții cu scânduri de cedru sunt un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 16 porții. O porție conține 32 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 13 minute. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, piper cayenne, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Somon Cu Scândură De Cedru, Somon Cu Scândură De Cedru, și Somon Cu Scânduri De Cedru.

Instrucțiuni

1
Înmuiați o scândură de cedru în apă timp de cel puțin 30 de minute sau până la 4 hours.In un castron, se amestecă împreună sare, piper negru, boia de ardei și cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Scândură De CedruScândură De Cedru
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați creveții și aruncați pentru a acoperi uniform cu amestecul de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
3
Stropiți uleiul de măsline peste creveți și aruncați pentru a combina. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de grătar, până la 2 ore.Pregătiți un foc mediu-fierbinte într-un grătar. Pregătiți o sticlă de pulverizare cu apă pentru a stinge orice flăcări de pe scândură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CrevețiCreveți
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Așezați scândura pe grătar, închideți capacul și încălziți până când scândura începe să fumeze și să crape.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Așezați creveții într-un singur strat pe scândură. Închideți capacul și grătarul, întorcând creveții o dată, până când sunt opaci pe tot parcursul, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Transferați creveții într-un platou încălzit, stropiți cu suc de lămâie și garnisiți cu coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
CrevețiCreveți
7
Serviți imediat.
8
Servește 4.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Skyfall Pinot Gris. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 13 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Revista