Creveți cu sare și piper

Creveți cu sare și piper
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate și pescatarian rețete pentru cutia de rețete, creveți de sare și piper ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 65 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 88 de cenți pe porție. 214 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Dacă aveți la îndemână fulgi de ardei iute, boabe de piper, creveți și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Creveți Cu Sare Și Piper, Creveți de sare și piper, și Rețetă De Creveți Cu Sare Și Piper.

Instrucțiuni

1
Mai întâi, faceți sosul de scufundare. Zdrobiți usturoiul, coriandrul și ardeiul iute folosind un pistil și mortar. (Dacă nu aveți unul, tocați-l bine.) Puneți zahărul până se dizolvă, apoi adăugați sucul de lămâie și sosul de pește. Ar trebui să aibă un gust dulce, sărat și picant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Sos De PeșteSos De Pește
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
2
Pentru a face amestecul de condimente, prăjiți boabele de Sichuan și piper negru într-o tigaie la foc mediu timp de 1 min sau până când sunt parfumate. Se macină fin într-o moară de condimente sau folosind un pistil și mortar, apoi se adaugă fulgii de sare și ardei iute și se amestecă împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper NegruBoabe De Piper Negru
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Mortar și PistilMortar și Pistil
3
Transferați într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Combinați amestecul de condimente cu făina de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
5
Încălziți 7,5 cm de ulei într-un wok mare sau o cratiță adâncă pe bază de greu. Puteți testa temperatura prăjind o bucată mică de pâine, ar trebui să sfârâie instantaneu și să dureze 20 de secunde pentru a deveni aurie. Aruncați creveții cu amestecul de condimente, scuturați excesul și prăjiți, în loturi, timp de 1-2 minute sau până când sunt crocante la margini și încep să se onduleze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
6
Îndepărtați cu o lingură pliată, scurgeți-o pe o tavă tapetată cu hârtie de bucătărie și păstrați-o caldă în timp ce gătiți creveții rămași. Împrăștiați peste lăstarii de mazăre sau frunzele de salată, dacă doriți, și serviți cu sosul de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Muguri De MazăreMuguri De Mazăre
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Revista