Creveți cu Penne și Squash
Creveții cu Penne și Squash ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 5 porții cu 366 calorii, 29G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, paste penne, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma dovleceii, puteți urma acest fel principal cu Squares Desert Squares ca desert. 45 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este mare. Rețete similare sunt Creveți-și-Squash Penne, Penne cu Squash Butternut, Kale și brânză de capră {12 săptămâni de Squash de iarnă}, și Penne cu dovlecei de Butternut.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă ușor sărată pentru a fierbe.
Adăugați pastele și gătiți până la al dente, aproximativ 8 până la 10 minute.
Se scurge și se toarnă într-un castron mare.
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Amestecați dovleceii și dovleceii și gătiți 10 minute. Se amestecă creveții și se fierbe 3 minute. Se amestecă sucul de lămâie, busuiocul, oregano, sarea, piperul și usturoiul. Gatiti inca 2 minute.
Se toarnă creveți și sos în castron mare cu paste.
Se presară cu arpagic și parmezan și se amestecă pentru a se combina.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveți în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben/auriu strălucitor, destul de luminos. Superb fum toasty nas, tipic pentru acest strugure pe calcar în Alsacia (nici un stejar nou în vinurile noastre, doar foarte mult timp de contact total drojdie). Unele arome reductive de lumină care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscată. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.