Creveți cu oală de lut cu orez brun

Creveți cu oală de lut cu orez brun
Creveți oală de lut cu orez brun este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $3.64 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 365 calorii, 27G de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți ulei, ghimbir, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Creveți Cu Oală De Lut, Orez Oală De Lut Cu Pui, și Orez cu oală de lut Hung.

Instrucțiuni

1
Combinați 3 căni de orez brun fiert cu 2 linguri de suc de lămâie. Gatiti 1 kilogram de creveti decojiti, in 2 loturi intr-o tigaie antiaderenta la foc mediu folosind 1/2 lingura de ulei pentru fiecare lot, pana cand crevetii sunt roz, 3-4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Brun FiertOrez Brun Fiert
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CrevețiCreveți
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Transferați pe o farfurie.
3
Adăugați 1 ardei iute roșu Thailandez tăiat, 1/4 cană de lămâie tocată, 1 lingură de ghimbir tocat, 1/2 cană de ceapă roșie feliată și 3 linguri de zahăr la tigaie și gătiți, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute RoșuArdei Iute Roșu
Iarbă De LămâieIarbă De Lămâie
Ceapă RoșieCeapă Roșie
GhimbirGhimbir
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați 1 1/2 linguri sos de pește și 1 cană apă de cocos; gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Nucă De CocosApă De Nucă De Cocos
Sos De PeșteSos De Pește
5
Adăugați creveți în tigaie; gatiti 2 minute. Împărțiți orezul și creveții în 4 boluri; garnisiți cu coriandru și muguri de fasole mung.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muguri De Fasole MungMuguri De Fasole Mung
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
CrevețiCreveți
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Revista