Creveți cu Lămâie, Mentă și brânză de capră
Creveții cu Lămâie, Mentă și brânză de capră sunt un fără gluten și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 4,49 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 276 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați mentă, roșii prune, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Quiche de mazăre, mentă și brânză de capră, Zmeură, Brânză De Capră Și Mentă, și Rulouri de dovlecei cu brânză de capră și mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Se adauga usturoiul; saut 1 minut sau pana se rumeneste.
Adăugați creveți; gatiti 1-2 minute, amestecand continuu.
Adăugați mazărea și următoarele 6 ingrediente (prin roșii); gatiti 8 minute sau pana cand crevetii sunt gata. Completați fiecare porție cu 4 lingurițe de mentă și 4 lingurițe de brânză de capră.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.