Creveți Cu Condimente Chipotle
Chipotle-condimentat creveți ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 4 și costă 2,56 USD pe porție. O porție conține 277 calorii, 25g de proteine, și 9g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați vermut, unt, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma orezul, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Curățați și mâncați creveți condimentați cu Remouladă Chipotle, Amestec De Nuci Pecan Condimentat Cu Chipotle De Portocale, și Amestec De Nuci Pecan Condimentat Cu Chipotle De Portocale.
Instrucțiuni
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Topiți 1 1/2 linguri de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați usturoi la tigaie; saut 30 de secunde.
Adăugați sare, pudră de chile și creveți la tigaie; saut 2 minute. Se amestecă vermutul, sucul și zahărul; gătiți timp de 2 minute sau până când creveții sunt gata.
Se ia de pe foc; se amestecă restul de 1 lingură de unt și coriandru.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.