Creveți cu anghinare și roșii este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 15 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 111 calorii. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, ceapă verde, piper măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Creveți Cu Anghinare Și Roșii Pentru Doi, Scampi de creveți cu roșii uscate la soare și anghinare, și Fidea De Soia Slabă Cu Creveți, Roșii Și Anghinare.
Instrucțiuni
1
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului. Între timp, așezați roșiile și anghinarea nedrenate într-o tigaie de 10 inci. Gatiti la foc mediu-mare 4 pana la 5 minute sau doar pana la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați creveți; gătiți încă 2 până la 3 minute sau doar până când creveții devin roz, amestecând frecvent. Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția lămâii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
3
Serviți peste orez cu o stoarcere de suc de lămâie, dacă doriți.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.