Creveți Cu Anghinare Și Roșii
Creveți cu anghinare și roșii este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 15 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 111 calorii. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, ceapă verde, piper măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Creveți Cu Anghinare Și Roșii Pentru Doi, Scampi de creveți cu roșii uscate la soare și anghinare, și Fidea De Soia Slabă Cu Creveți, Roșii Și Anghinare.
Instrucțiuni
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului. Între timp, așezați roșiile și anghinarea nedrenate într-o tigaie de 10 inci. Gatiti la foc mediu-mare 4 pana la 5 minute sau doar pana la fierbere.
Adăugați creveți; gătiți încă 2 până la 3 minute sau doar până când creveții devin roz, amestecând frecvent. Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția lămâii.
Serviți peste orez cu o stoarcere de suc de lămâie, dacă doriți.