Creveții crocanți în crusta Kataifi sunt un fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 188 calorii. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ou, frunze de busuioc, ceai de iasomie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Filet Oriental Mignon pe Kataifi crocant cu Tempura de creveți, Cuiburi De Cheesecake Kataifi, și Kataifi cu dovleac confiat și iaurt.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mică, combinați sucul de portocale cu ceaiul de iasomie și rozmarinul și fierbeți la foc moderat până se reduce la 1/4 cană, aproximativ 5 minute. Se strecoară sucul infuzat și se întoarce în cratiță. Aduceți la foc mic și amestecați amestecul de amidon de porumb, apoi gătiți până se îngroașă, aproximativ 30 de secunde. Se amestecă oțetul balsamic și se condimentează sosul de portocale-rozmarin cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Precum Invidia îngerilor
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
3 Bețișoare De Covrig
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Ceai
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Într-un vas mare, superficial, separați aluatul kataifi în fire individuale folosind degetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
3
Adăugați busuiocul și arpagicul și aruncați pentru a distribui în toată patiseria.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
4
Într-un castron puțin adânc, bateți oul cu apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Întindeți făina într-un alt bol puțin adânc. Condimentează creveții cu sare și piper. Ținând creveții de coadă, dragați-i în făină și scuturați excesul, apoi înmuiați-i în oul bătut și rulați în kataifi; apăsați pentru a-l ajuta să adere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Fâșie De Coajă De Lămâie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Puneți un raft peste o foaie de copt. Într-o tigaie mare, adâncă, încălziți 1/2 inch de ulei vegetal la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
7
Prăjiți 4 sau 5 creveți odată până când kataifi este maro auriu și crocant, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
8
Scurgeți creveții de pe raft. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
9
Serviți creveții cu sosul de portocale-rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.