Creveți crocanți în crustă Kataifi

Creveți crocanți în crustă Kataifi
Creveții crocanți în crusta Kataifi sunt un fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 188 calorii. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ou, frunze de busuioc, ceai de iasomie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Filet Oriental Mignon pe Kataifi crocant cu Tempura de creveți, Cuiburi De Cheesecake Kataifi, și Kataifi cu dovleac confiat și iaurt.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, combinați sucul de portocale cu ceaiul de iasomie și rozmarinul și fierbeți la foc moderat până se reduce la 1/4 cană, aproximativ 5 minute. Se strecoară sucul infuzat și se întoarce în cratiță. Aduceți la foc mic și amestecați amestecul de amidon de porumb, apoi gătiți până se îngroașă, aproximativ 30 de secunde. Se amestecă oțetul balsamic și se condimentează sosul de portocale-rozmarin cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
2
Într-un vas mare, superficial, separați aluatul kataifi în fire individuale folosind degetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
3
Adăugați busuiocul și arpagicul și aruncați pentru a distribui în toată patiseria.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
4
Într-un castron puțin adânc, bateți oul cu apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Întindeți făina într-un alt bol puțin adânc. Condimentează creveții cu sare și piper. Ținând creveții de coadă, dragați-i în făină și scuturați excesul, apoi înmuiați-i în oul bătut și rulați în kataifi; apăsați pentru a-l ajuta să adere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Puneți un raft peste o foaie de copt. Într-o tigaie mare, adâncă, încălziți 1/2 inch de ulei vegetal la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Prăjiți 4 sau 5 creveți odată până când kataifi este maro auriu și crocant, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
8
Scurgeți creveții de pe raft. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
Serviți creveții cu sosul de portocale-rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareCrustă
Revista