Creveți Chipotle
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții Chipotle. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 38g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 462 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.16 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 28 de fani. Mergeți la magazin și ridicați unt, ardei chipotle în sos adobo, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până vin rosu sec ai putea urma acest curs principal cu Pinot Noir Brownies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Creveți Chipotle, Creveți Chipotle, și Orange-Chipotle Creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați orezul și apa într-o cratiță medie și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți și gătiți 20 de minute sau până când orezul este fraged și apa este absorbită.
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă usturoiul și se gătește aproximativ 30 de secunde. Se amestecă vinul roșu, sosul Worcestershire, ardeii chipotle în sosul adobo și sarea.
Se amestecă în creveți, și se fierbe 5 minute, sau până la opac.
Se servește peste orezul fiert.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Jean Biecher Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Jean Biecher Pinot Gris]()
Jean Biecher Pinot Gris
Acest Pinot Gris are o frumoasă culoare galben-aurie. Bogat în complexitate aromatică, Pinot Gris poate dezvălui note tipice de fum, precum și arome delicioase de fructe uscate, caise, miere, ceară de albine și turtă dulce. Acest vin amplu și cărnos este susținut de o tensiune încântătoare care conferă vinului o structură plină de corp. Finisajul este lung și bine echilibrat.are o textură nobilă, catifelată, uneori cu nuanțe netede și mătăsoase.Cu bogăția sa de exprimare, Pinot Gris are o îndrăzneală naturală, capabilă să fie asortată cu mâncăruri de obicei pentru vinuri roșii. Cu un indiciu de subteran pământesc și fumos, Pinot Gris d ' Alsace face un meci admirabil pentru ciupercile girolle prăjite, risotto cu ciuperci boletus.