Creveți Braconați cu vermut cu Remouladă de ghimbir

Creveții Braconați cu vermut cu Remouladă de ghimbir este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 298 calorii. Pentru $ 4.07 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, creol, creveți și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 1 oră. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Creveți pocați cu sos prăjit de susan-ghimbir, Creveți pocați cu sos de ghimbir cu lămâie Meyer, și File de biban cu creveți și sos de vermut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, combinați scallions, sos Heinz, suc de lămâie, ghimbir, muștar, usturoi și boia și procesați până se omogenizează. Cu mașina pornită, turnați treptat uleiul și procesați până la amestecare. Condimentează cu sos fierbinte și sare.
Se transferă într-un castron și se dă la frigider.
Într-o tigaie mare, aduceți vermutul la fierbere.
Adăugați creveții și gătiți la foc mic, rotind o dată, până când sunt doar roz și ondulate, 8 minute; se scurge și se lasă să se răcească la temperatura camerei, apoi se acoperă și se dă la frigider.
Se servește cu remoulada.