Creveți Bisque Poutine

Creveți Bisque Poutine
Creveți Bisque Poutine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 779 calorii, 35g de proteine, și 50g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 3,58 USD pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de sare kosher și piper crăpat, sherry, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Creveți Bisque, Creveți Bisque, și Creveți Bisque sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Pentru sosul de creveți: topiți 2 linguri de unt într-o cratiță mare la foc mediu-mare și sotati creveții până la roz, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Scoateți din oală cu o lingură cu fante pentru a lăsa toată aroma de creveți și rezervați.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Adăugați restul de 10 linguri de unt și șalotele în aceeași oală și gătiți până se înmoaie, fără a se rumeni, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Se amestecă pasta de roșii, gătind 1 minut. Amestecați făina și continuați să gătiți până când făina s-a fiert, dar nu se rumeneste, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
5
Deglazați oala cu sherry, răzuind orice făină de pe fundul tigaiei. Bateți încet stocul fierbinte de creveți în etape pentru a evita cocoloașele. Apoi adăugați smântâna grea și cimbru și continuați să fierbeți până când sunt groase și cremoase, 15 până la 20 de minute. Sosul trebuie să fie suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri. Se condimentează cu sare și piper și se menține cald pe plită până când este gata de utilizare, adăugând creveții înapoi chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Stoc De CrevețiStoc De Creveți
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
1
Adăugați ulei într-un cuptor olandez și încălziți la 340 de grade F (temperatura va scădea când adăugați primul lot și este în regulă). Lucrând în loturi, prăjiți cartofii 2 minute și transferați într-o grătar pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
2
Lăsați-le să se răcească ușor în timp ce creșteți temperatura uleiului la 375 de grade F. întoarceți cartofii prăjiți în uleiul fierbinte și prăjiți până se rumenesc și crocante, 1 până la 2 minute. (Prăjitul dublu este secretul cartofilor prăjiți crocanți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Se transferă pe o altă foaie de copt cu o grătar și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Plăciți cartofii prăjiți într-un castron puțin adânc și acoperiți cu cașul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De BrânzăBrânză De Brânză
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
5
Se toarnă sosul de creveți deasupra, se ornează cu cimbru și pene de lămâie și se bucură!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio

Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții preparați într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Francis Sonoma County Sauvignon Blanc cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Comitatul Sf. Francisc Sonoma Sauvignon Blanc
Comitatul Sf. Francisc Sonoma Sauvignon Blanc
Frumos și luminos, acest Sauvignon Blanc oferă arome răcoritoare de pepene galben și măr verde susținut de o mineralitate rece. Notele tropicale Delicate duc la un finisaj clar de fructe de piatră și citrice.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Revista