Creveți afumați la grătar cu sos Marie Rose

Creveți la grătar afumat cu sos Marie Rose ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și pescatarian servește 8 și costă $2.54 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 258 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei vegetal, coniac, ketchup și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până brandy ai putea urma acest curs principal cu Coniac Butterscotch Budinca ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Sos Marie Rose, Sos Marie Rose, și Sos Marie Rose.
Instrucțiuni
Încălziți un grătar în aer liber la mare(aproximativ 450 de metri F până la 550 de metri f). Între timp, asamblați creveții.
Bateți uleiul măsurat, boiaua, sarea și piperul într-un castron mare.
Adăugați creveții și aruncați pentru a combina.Frigăruie fiecare creveți atât prin coadă, cât și prin capătul capului, lăsând aproximativ 1/4 inch de spațiu între fiecare creveți.
Așezați frigarui pe o foaie de copt.Aranjați frigăruile într-un singur strat pe grătar fără a atinge. Închideți grătarul și gătiți până când apar semne de grătar în partea de jos, aproximativ 4 minute. Întoarceți frigăruile, închideți grătarul și gătiți până când creveții sunt doar fermi, cu aproximativ 1 minut în plus.
Transferați frigarui pe o foaie de copt curată.
Scoateți și aruncați frigarui.
Serviți creveții cu sosul pe lateral pentru scufundare.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.