Crescut Mac și brânză
Crescut Mac și brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 68G de proteine, 98G de grăsime, și un total de 1691 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 4,74 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. 99 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați pâine sandwich, ulei vegetal, cheddar și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este spectaculos. Încercați Cel mai bun Vegan Mac N ' Brânză, Vegan Mac și brânză, și Trei brânză Mac-macaroane de casă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Așezați un suport de copt pe o tigaie și aranjați slănina în 1 strat pe suportul de copt.
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute, până când slănina este crocantă.
Scoateți tigaia cu grijă din cuptor - va fi grăsime fierbinte în tigaie!
Transferați slănina pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie și sfărâmați-o când este suficient de rece pentru a o manipula.
Stropiți uleiul într-o oală mare cu apă sărată clocotită.
Adăugați macaroanele și gătiți conform instrucțiunilor de pe ambalaj, 6 până la 8 minute.
Între timp, încălziți laptele într-o cratiță mică, dar nu îl fierbeți. Topiți untul într-un vas mediu și adăugați făina. Gatiti la foc mic timp de 2 minute, amestecand cu un tel. În timp ce bateți, adăugați laptele fierbinte și gătiți încă un minut sau încă 2, până se îngroașă și se omogenizează. De pe foc, adăugați Gruyere, Cheddar, brânză albastră, 1 linguriță sare, piper și nucșoară.
Adăugați macaroanele fierte și slănina sfărâmată și amestecați bine.
Se toarnă în 2 feluri de mâncare gratinate de dimensiuni individuale.
Așezați feliile de pâine într-un robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de oțel și pulsați până când aveți firimituri grosiere.
Adăugați busuiocul și pulsul pentru a combina.
Presărați amestecul de pesmet peste partea superioară a pastelor.
Coaceți timp de 35 până la 40 de minute sau până când sosul este Bulbuc și macaroanele se rumenesc deasupra.