Crescenți De Unt
Crescentele de unt ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 19 cenți pe porție. O porție conține 235 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 104 mâncăruri și bucătari. Această rețetă de la Toaterețetele necesită drojdie activă, zahăr, apă caldă și făină. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Gruyere Crescents Unt De Mere, Gruyere Crescents Unt De Mere, și Brânză-Umplute Usturoi Unt Crescents.
Instrucțiuni
Încălziți laptele într-o cratiță mică până se formează bule la margini; se ia de pe foc.
Se amestecă untul, zahărul și sarea.
Se lasă să se răcească până se încălzește. Într-un castron mic, dizolvați drojdia în apă caldă.
Se lasă să stea până la crem, aproximativ 10 minute.
Într-un castron mare, combinați amestecurile de lapte și drojdie. Se amestecă 1 ou. Bateți în făină 1 cană la un moment dat până când aluatul se strânge. Întoarceți - vă pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este netedă și elastică, aproximativ 8 minute. Ungeți ușor un castron mare, așezați aluatul în castron și întoarceți-l pentru a acoperi. Acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați să crească într-un loc cald până la dublarea volumului, aproximativ 1 oră.
Dezumflați aluatul și întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată. Împărțiți aluatul în două bucăți egale și formați în runde. Acoperiți și lăsați să se odihnească 10 minute.
Folosind un sucitor cu făină, rotiți fiecare jumătate de aluat într-un cerc de 12 inci.
Tăiați fiecare cerc în 6 pene.
Rotiți fiecare pană în sus spre punct. Îndoiți capetele spre interior pentru a forma semilune și așezați punctul cu fața în jos pe foi de copt ușor unse. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 30 de minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Ungeți rulourile cu ou bătut și coaceți timp de 12 până la 15 minute în cuptorul preîncălzit sau până se rumenesc.